Welkom bij Cafe Topido: Een Perfecte Locatie voor Elk Feest en Gezellig Samenzijn

Cafe Topido verwelkomt u van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Ons gezellige cafe biedt plaats aan ongeveer 40-50 personen, waardoor het de ideale locatie is om diverse vieringen en borrels te organiseren. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedrijfsborrel of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden, Cafe Topido staat voor u klaar om uw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken.

Feesten en Borrels op Maat

Bij Cafe Topido kunnen privéfeesten en borrels naar uw wensen worden georganiseerd. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van een evenement dat perfect bij uw behoeften past. Of u nu een intieme bijeenkomst organiseert of een groter feest verwacht, we zorgen voor een warme en gastvrije sfeer waarin u en uw gasten kunnen genieten van een heerlijke tijd.

Een Sfeervolle Setting

Ons cafe biedt een sfeervolle setting, ideaal voor gezelligheid en samenzijn. U en uw gasten kunnen genieten van een uitgebreide selectie van drankjes, waaronder heerlijke wijnen, bieren en andere verfrissende drankjes. Onze gezellige inrichting en comfortabele zitplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt.

Flexibele Tijden

We begrijpen dat uw feestplannen kunnen variëren, daarom bieden we flexibele tijden voor privé-evenementen. Of u nu een avondfeest wilt organiseren op een doordeweekse avond of een feestelijke brunch op zondag, bij Cafe Topido staan we voor u klaar om uw wensen te realiseren.

Contacteer Ons voor Meer Informatie

Als u meer informatie wilt over het organiseren van een privéfeest of het afhuren van ons cafe, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website of telefonisch via 020-6830816. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u uw evenement tot een groot succes te maken.

Bij Cafe Topido draait alles om gastvrijheid, gezelligheid en het creëren van onvergetelijke momenten. Wij kijken ernaar uit om u en uw gezelschap te verwelkomen in ons cafe voor een geweldige tijd!